-
i/e regjistruar
Mbroje Shqiperin ne Internet
Urime dita e flamurit edhe Per hajr ju koft Bajrami te gjithve
Une qe disa dit jam aktvit ne nje faqe ku mundesh me lujt si nje individ ne shtet.
Ne ket loj e ki Harten siq esht ne jeten reale. Dmth esht SHBA, Anglia, gjermania ose Kina. Por krejt shteten nuk jan. Shumica shtete si jan ne kit hart jan shtete me popull siq e kan internetin. Por tashti po behet plan me qit edhe Shqiperin ne kit loj e per qata po ju drejtuna juve ne kit forum. Ne kit loj lojn t“mdhaj si t'vegjel. Politika ne jeten reale nuk ka lidhje ktu por ka problem nderjmjet Serbis dhe shtetet te ish jugoslavin.
Dhe mund te ket rrezik si e okupon Serbia shqiperin. Ne kit loj shtetit i kan alliancat e veta dhe aty nuk jan krejt si ne jeten reale.
Mund te them se, as Maqedonia as Mali zi nuk esht ne kit loj. Dhe as Kosova, per Kosoven po kan probleme se Serbia po ka qef me qit Kosoven si pjese e Serbis e tjetren an jemi ne Shqiptar bashk me njerz intelektual siq e dime realitetin dhe e shohim Kosoven si nje shtet i pavarur.
Qka ka kja loj pra me ba me jeten reale? Kjo loj nuk nje loj si tjert. Mundesh me lojt 2 minuta dhe me qen aktiv por mundesh edhe me lujt 12 or dhe me qen aktiv. Une tashti kerkoj sa me shum shqiptar mu aktivizu ne kit loj per ta mbrojtur Shqiptarin ne te gjitha frontet.
Kjo loj nuk esht me grafik siq CS, apo WOW. Kjo esht ma shum si Travian ose loj ku klikon. Por esht shum teper intressant. Ju lus me prevo.
Une krejt kta e kam shkruar por nuk ju kam treguar faqen.
Kqyrni lypni informat per ket loj, per me dit qfare loja ja nisni:
www.erepublik.com
Une jetoj ne Diaspor e kam ardhur kontakt ne ket loj nga shok, por i njoh shum shqiptar ne ket loj e mu ma ba shum veq ma mir.
Ne ket loj mundesh edhe mu regjistru me invite-link, dmth regjistrohesh dhe njeriu si ta ka jep invitin i fitun Gold ne ket loj kur njeri siq esht invituar arrit level 6.
Nuk du me shkru invite linkun ktu masi ndoshta nuk esht drejt me forumin. Por mundeni me qu ni PM edhe ja jep juve PM. Per me fito sa ma shum shqiptar ne qita, du tja jepi invite link edhe nga shqiptaret tjer. Ndhimo me mrojt Shqiperin ne Internet kur te vjen.
Siq keni ndaj pyetje, jeni mir se ardhur per me pyt.
Hopefully you all understand my not so good albanish. I live as I said abroad and it is not so easy to learn to write good albanish as I would wish.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teszupa : 29-11-2009 mė 10:08
-
-
i/e regjistruar
Loj e papame qeka, un u regjistrova dhe u bona italian, me lajmero ktu kur te dali dhe shqiperia
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt