![]() |
|
|||||||
| Regjistrimi | Pyetėsori | Donacione | Lista e Anėtarėve | Kalendari | Muzika | Chat 24/7 | Shėnoji Forumet si tė Lexuar |
| Ndihmoni njėri-tjetrin Keni njė pyetje apo problem, kėtu do tė merrni njė pėrgjigje ose zgjidhje. Mos nguroni tė pyesni e kėrkoni ndihmė. Njė pėr tė gjithė e tė gjithė pėr njė. |
![]() |
|
|
Funksionet e Temės |
|
|
#1 |
|
υи נαм υи..
Anėtarėsuar: 25-01-2004
Vendndodhja: ωαѕнιиgтσи D.C
Postime: 2,914
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ndihmė pėr kanale Shqiptare.. nė TV ( Alb DIgital )
Nqs nuk jam gabim ashtu me duket quhen AlbGitital..
Un ketu ne vendin ku jetoj nuk kemi te drejt te vendosim Satelit ne banesen ton.. prandaj nuk mundem te shikoj SHQIP.. A me thoni ju a ka mundesi qe ajo Alb Digital te punoj pa Satelit? por vetem me reciver dhe kartel? Ku mund te blej at per ata ne Gjermani ? Sa kushton ? flm..
|
| Sponsorizuesit e Forumit | |
Reklama |
|
|
|
#2 |
|
You & I
Anėtarėsuar: 20-05-2003
Vendndodhja: Nė Ēdo Vend Ku Ka Jetė
Postime: 2,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne radhe te pare emri ka nje ndryshim te vogel, nuk eshte ashtu sic e thua ti por DigitAlb.
Mesa di une ky sistem transmeton ne rrjet tokesor vetem ne Tirane e ne disa qytete te tjera te Shqiperise, ndersa ne gjith europen dhe ne shumicen e territorit Shqiptar transmeton me Satelit. Cmimi nuk eshte dhe aq i shtrenjte, abonimi vjetor per paketen e plote eshte 15,000 leke ose afersisht i bie te 129 Euro. Ndersa marresi satelitor shkon afersisht te 100 Euro me sa di une. Lukas
|
![]() |
| Funksionet e Temės | |
|
|
Tema tė Ngjashme
|
||||
| Tema | Nismėtari i Temės | Forum | Pėrgjigje | Postimi i Fundit |
| Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ? | Anton | Ēėshtja kombėtare | 170 | 01-02-2010 09:44 |
| Plavė e Guci | Davius | Shqipe nga Mali i Zi | 8 | 05-10-2008 23:36 |
| Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007 | BARAT | Historia shqiptare | 645 | 15-10-2007 19:27 |
| Letėrsia Shqiptare | [A-SHKODRANI] | Enciklopedia letrare | 0 | 24-10-2005 14:02 |
| Ortodoksia dhe Shqipėria | shendelli | Komuniteti orthodhoks | 258 | 07-04-2004 18:16 |