Ma gjen kush kete loje ku mund ta shkarkoje?
P.S. Moderator ndoshta seshte vendi i duhur i temes kshtu qe ju kerkoj falje..
Ma gjen kush kete loje ku mund ta shkarkoje?
P.S. Moderator ndoshta seshte vendi i duhur i temes kshtu qe ju kerkoj falje..
spo gjej ne i torrent per ate me vjen keq :/
Rayman 3 Hoodlum Havoc 5 seeds.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Harakiri si shkarkohet ktu me torrent?Postuar mė parė nga Harakiri
Po me del NET] file disi keshtu spo hapet duhet te kem ndonje program apo...?
Ndonje link neper warez ti marre adresat p.sh. nga rapidshare per kete loje une spo mund te gjej, mund te me ndihmoje?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOGIC : 06-04-2007 mė 05:44
File qe shkarkohet nga website e siperpermendur nuk eshte loja, eshte .torrent file. Ky file hapet me ane te nje klienti (programi) bittorrent. Mbasi hapet, programi te lidh me persona qe e kane shkarkuar lojen dhe fillon shkarkimi i saj. Shpejtesia varet nga lidhja jote, e atyre qe ofrojne lojen dhe numri i tyre (sa me shume seeds, persona qe kane kompletuar shkarkimin e lojes, aq me mire).
Tani ka disa programe qe ti mund te shkarkosh per te realizuar qellimin tend.
µTorrent
Azureus
Bitlord etj.
Une perdor Azureus megjithese ne fillim kam patur disa probleme me te. Per me shume informacion mbi bittorent clients te ndryshem hidhi nje sy kesaj faqeje.
Pra:
1. Instalo nje bittorrent client qe deshiron.
2. Shkarko file .torrent (lojen) nga website e permendur me siper.
3. Kjo do rezultoje ne file .torrent te hapet ne client qe ti ke instaluar dhe shkarkimi i lojes do filloje.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Harakiri : 09-04-2007 mė 00:01
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Kush mund te ma gjeje nje crack per kete loje se smund ta gjej dot, do ja di shum per nder?
p.s. E kam shkarkuar lojen poashtu pastaj e isntalova, po kur hi ne te shqfaqet fillimi ubisoft... pastaj del dhe thot fut cd retry/cancel???
un i marr cracket nga www.gamecopyworld.com kshuqe provoje nje her![]()
Gerdi i provova ata kraka po nuk me funksionuan.
Megjithate Flm shum.
S'ka mundesi mos te punojne shikoji mire se jane sa .FIX file provoje njehere me ato...Postuar mė parė nga LOGIC
![]()
fabi..
Fabio une kisha pas shum qef qe te punoj po spo ben, ndoshta problemi eshte athua qe full installation nuk po ben po del nje file error.Postuar mė parė nga Fabio_gr
Kurse minimum installation po instalohet pi kopjoj te gjithe krakat i kom provu te aseq faqeje edhe ta .FIX.
Me ka mbetur vetem ata qe ma dergove ta provoi.
FLM shum, gjithe te mirat.
Krijoni Kontakt