Hello all!
Mire se ju gjeta!Edhe befshim sa me shume qef :P!
Jam Mafioze,kryetarja e bandes ...momentalisht ndodhem ne burg se me kapen tu be trafiqe neper forume:P
Shyqyr qe mu lirun edhe mu forumi qe te postoj se me duket se me njofin qe jam mafioze :P,edhe pse ju kam ndjekur keshtu nga larg se sma mbante te afrohesha:P
Hajd mo ti fus nje prezantim te hajrit se ky siper sikur nuk hahet :P
Jam Alda ....nja 17 vjec me thone por nuk i besoj shume :P.....Jetoj ne Rumani BuKuresht lagjen nuk po ju e them po e le secret:P
Vazhdoj Gjimnazin ketu kam nja 3 vjet .....edhe pse nuk shtyhet fare se nuk ka si Shqiperi ,Memedheu:P
Per fakultet se kam vednos akoma cfare do beje se kam kohe por mendoj se kur te rritem do behem Presidente e Shqiperis se nuk hyne ne BE po nuk qesh une ne krye te shteti ....(kur te behem mo thoni qe me njifni e mos kerkoni tju takjo se nuk ju pranoj:P:P)
Do me pelqent te jetoja nja 1 vite ne Gjermani kot per qef per inat te komshiut,kur te mbaroj shkollen do kthehem ne shtepin time se aty e kam vendin se nuk me mbajn dot mua keta sa kerkoj shume edhe vec Shqipria mi ofroni :P
Kur kam qene e vogle kam pas qene shefja e lagjes:P edhe kisha qef me i rraf me te vegjlit se me te medhejt I rrifja une por kisha frik se mos me rrifnin me perpara:P
Jam me origjin na Librazhdi edhe per kete gje jam krenare..qe jam na nje qytet i vogel me njerez te respektum,e intelektual(pa ofendu njeri).
Me pelqen shume eshte idhulli im Michael Ballack edhe jam tifoze e cmendur e Gjermanis ...kush eshte kunder mos flasi shume se ju rrasa ne burgim te perjetshem:P
Ufffffffff u lodha tu shkrujt...doni me apo ta le me kaq:P
U se harrova ketu kam ardh se kam nje yv te lezetshem "thekthi"
...qe e kiss se e kam xhan xhan...edhe juve ju kam por prit nje cik se eshte shpejt akoma kur tju njof :P
Hajd pra se vdiqa ne kembe une edhe tu shkrujt kush do me jap nje karrige borxh se mu keputen kembet:P???
Respekte per te Gjithe!
Michaela
M.B
Krijoni Kontakt