Sheremet Sejdiu tregon se si i'u ndërtoi një pllakë përkujtimore 4 djemve që i'u vranë në luftë
Sheremet Sejdiu tregon se si i'u ndërtoi një pllakë përkujtimore 4 djemve që i'u vranë në luftë
“E kam humb Baben gjate luftes por ende mendoj dhe jetoj me ate qe jane dikund gjalle, ma leht e..."
“Si jetuam” - I vranë 3 djemët e burrin, nipi 2 vjeçar mbajti në jetë gjyshën e tij
Rrëfimet rrënqethëse në 25-vjetorin e Masakrës së familjes Berisha në Suharekë
I mbijetuari në Krushë të Madhe, Selami Elshani rrëfen se çfarë ndodhi para 25 vitesh
59 burra u vranȅ e u dogjȅn nga serbët, Tahiri që dëshmoi në Hagë për Masaƙrȅn e Qyshkut
Pas 25 vitesh gjenden eshtrat e Azem Tahirit, rrëfehen familjarët
Kujtohen 31 të vrarët në Nabërgjan të Pejës, Kurti sërish kritikon PSRK-në
Babai i dëshmorit Artim Jashari, thotë se djalin ja tradhtuan shokët në betejë me forcat serbe!
Shume (patriota)po dalin ne media televizive,e po thojn jemi shok te Adem Jasharit, por ku kete kur luftoi Adem Jashari
Ndryshuar për herë të fundit nga Akuamarini : 07-05-2024 më 04:58
Në 25 vjetorin e masakrës në Saradran të Istogut, përkujtuam 18 civilët e vrarë nga forcat e Serbisë
Albin Kurti Sot kujtojmë mbi 120 shqiptarë civilë të vrarë në Qyshk, Zahaq, Pavlan dhe Llabjan
“Zorrët motra i kishte jashtë, nanës doren i’a kishin këputur”
Masakra e Gjakovës një prej krimeve më mizore, 20 fëmijë e gra u dogjën në natën mes 1 e 2 prillit
Për pesë ditë, në Dubravë u vranë 117 persona e u plagosën mbi 200 të tjerë
Shokon Nusret Pllana: Ligjeratat famëkeqe të Hoxhe Shefqet Krasniqit i quan djemt tan të vriten në..
Masakra e Poklekut, Kurti: Ai hi i mbledhur, ai varr i përbashkët është dëshmi e gjenocidit të Serbisë
Shpërthen në lot Bajram Qerkini: 133 nana sot qesin ma shumë lot se sot një vit, jemi të zhgënjyer
“Bashkëshorti i gjeti vajzat tona në bunar, serbët i kishin hedhur”, “Askush nuk na tregoi
Nuk do t'i harrojmë kurrë!
Krijoni Kontakt