Filmi dokumentar humoristik me i ri i Bill Maher per besimet fetare. Nje nder filmat me te pritur ne Shtetet e Bashkuara.
Trailer:
Dokumentar i polte
Interviste me regizorin:
Filmi dokumentar humoristik me i ri i Bill Maher per besimet fetare. Nje nder filmat me te pritur ne Shtetet e Bashkuara.
Trailer:
Dokumentar i polte
Interviste me regizorin:
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bklyn_kid : 25-12-2008 mė 13:54
Filmi i cili nxjerr ne shesh te palarat e fese dhe injorancen e njeriut te sotem ne lidhje me fene.
http://www.megavideo.com/?v=AXKCXJSN
P.S. Kujdes, eshte feja qe vihet ne qender te sarkazmes dhe jo egzistenca e Zotit.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
e kom pa kit dokumentar shum i mir qdo tru qe munet me logjiku e kupton![]()
We are all Aliens
Edhe une e kam pare kete film si tifoz qe jam....... Me pelqen shume drejtuesi pasi eshte gjithmone aq i qete kur ben debat, dhe ne te njejten kohe mjaft argumentues.
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
Nuk ka diēka tė re nė kėtė mes. Tė gjithė e dimė se feja dhe besimi i vėrtetė nė Zotin janė dy gjėra tė ndryshme. Gjithsesi nuk ėshtė gjė e keqe tė theksohet edhe njėherė.
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtė I Shenjtė...
Nuk jane dhe aq te ndryshme jo..... jane te gershetuara me njera tjetren. Sado qe sna pelqen.
Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Krijoni Kontakt