Beqari
Martese
Nuk e di
Postuar mė parė nga dea_07 Cdo gje ne kohen e vet. Pikerisht ....
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Postuar mė parė nga [Perla] Pikerisht .... Ti Perla si e ke statusin e gjendjes civile ?
Feelings change - memories don't.
Postuar mė parė nga dea_07 Ti Perla si e ke statusin e gjendjes civile ? Single ... ose e thene ne shqip "Beqareshe e stazhionuar" Megjitheate jam shume dakort me ty, ēdo gje ka kohen e vet, flas per vendime te rendesishme .
Postuar mė parė nga [Perla] Single ... ose e thene ne shqip "Beqareshe e stazhionuar" Megjitheate jam shume dakort me ty, ēdo gje ka kohen e vet, flas per vendime te rendesishme . Kot me pyet.Kur i bie ajo KOHA E VET???
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Postuar mė parė nga [Perla] Single ... ose e thene ne shqip "Beqareshe e stazhionuar" Megjitheate jam shume dakort me ty, ēdo gje ka kohen e vet, flas per vendime te rendesishme . Tingellon me bukur ne anglisht lol.
Postuar mė parė nga IL__SANTO Kot me pyet.Kur i bie ajo KOHA E VET??? Per vete s'e di plako, ndoshta kur te kem vene ne vije gjerat aktualisht me te rendesishme per mua. Se harrova, ty te ka ardh e po te iken AJO KOHA
ka ndonje opcion per ne qe e kemi ngrene???
Postuar mė parė nga [Perla] Per vete s'e di plako, ndoshta kur te kem vene ne vije gjerat aktualisht me te rendesishme per mua. Se harrova, ty te ka ardh e po te iken AJO KOHA Sdij gje une.Sdo kete ardh mendoj.
Postuar mė parė nga drague ka ndonje opcion per ne qe e kemi ngrene??? Me e dredh me krushken,krushkun hahaha
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Postuar mė parė nga IL__SANTO Sdij gje une.Sdo kete ardh mendoj. He pra ju te rinjte ēa boni se vdiqa per nje dasem ,apo se kam Ravenen afer .
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt