Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 135
    i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

A duhen vlerësuar gratë?

Te dashur miq forumiste e vizitore!

Te gjithe e dime mire se femra eshte FIORI' thone italianet.Dhe qe te lulezoje gjithmone duhet qe te vaditet e te ruhet mos preket nga asgje e keqe.

Shume thenje e vleresime ka per grate te cilat shtojne Boten, lindin e edukojne femije,lindin miresine ,dhe i bejne sfide cdo pengese.Ato punojne ,zbukurojne por mos harrojme se edhe intrigojne. Nganjehere behen edhe llafazane por s'kane faj se i ka bere pushteti i burrave ,qe ua ka rrembyer gjithcka,pervec gjuhes.Prandaj Balzaku i madh ka thene ush mund te udheheqe nje grua,mund te udheheqe nje popull"

Easnjehere nuk egziston idealja,por grua ideale eshte ajo qe,edhe pse s'i q
    endron besnike burrit ,kujdeset per te aq shume ,sikur ta kishte dashnor.
    Pra per keto vleresime te ndryshme per grate dhe per nje mendim timin ku grate jane si cigarja e ndezur: ne qofte se nuk e kap nga ana e duhur,digjesh.

Jepni mendimet tuaja te dashur miq e te diskutojme bashke per kete mrekulli te Zotit.

Respekte dhe nderime.

Gjithmone e me teper bindem qe; pikerisht grate jane ato qe kane me pak vleresim per femrat..., sot edhe pse kane te gjitha te drejtat me burrat, perseri kur jane ne veshtiresi bejne lojen e viktimes, por qe mund te jete nje strategji...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Enderuar Aloe{Vera}! Mos u fyej se une figuren e gruas { timen ,tenden } po vleresoj,dhe ti je nje nder to te nderuara.

Respekte
    Mos me keqkupto.Nuk kam asgje me temen qe ke hap per ta trajtuar,por ngaqe shtrohet si pytje ath me jep ndjesine se kjo gje vihet ne dyshim(dmth vleresimi ndaj nesh).Ne s'jemi mish i huaj i meshkujve apo i kesaj bote qe te presim duhet apo sduhet te na vleresojne.Ne jemi gjysma dhe me gjysmen tjeter ndihemi te kompletuar ashtu si dhe ata me ne.S'ka se si te funksionoje ndryshe.Per te pasur me shume te drejta dhe barazi ath po qe mund te diskutojme me gjate.
    Nuk e kuptoj qe:"ata nuk na vlersojne psh".Ke nuk vleresojne ath????
    Nenen,motren,gruan,vajzen?????!!!!
    Kursesi.

E kuptova sigurisht sensin e temes,por nje pyetje pranon dy pergjigje se paku:PO ose JO. dhe ne kete rast qe po flasim pergjigje JO s'ka,ndryshe do ishte fyese per mua(kete kam dashur te shpreh ne postimin e meparshem).

Besoj me kupton.

Respekte!
    "Më e mira është armike e së mirës"

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    S;ma mer mendja qe te shquhen femrat per stratege,per xhelozi po.Nuk duan ta shohin shoqen me mire se veten dhe cfare nuk intrigojne pastaj...

Faleminderit arbereshi_ niko.
    Per ç'fare me falenderove...?- Per ate qe thashe qe; eshte pikerisht gruaja ajo qe ka me pak stime per vetveten, shiko se ç'jane duke thene vet ato.
    Une personalisht e mbivleresoj ate...

Vleresuar nga kush?!

Ka dy lloj grash:

1) Ato qe e dine se sa vlejne dhe jane krenare per ate qe ato jane, dhe e vleresojne vete veten e tyre ashtu sic edhe e qortojne kur duhet
    2) Ato qe nuk kane fare self-respect apo self-esteem, dhe presin nga te tjeret dhe sidomos meshkujt qe t'i vleresojne.

Cdo femer ka mundesi te zgjedhi qe te jete ne nje nga ato grupe, por qe te jesh ne grupin e pare duhet te jesh shume e forte ne shume drejtime dhe femrat e kane me te lehte qe te luajne rolin e viktimes apo te delikates se sa te luftojne per ate qe duan.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Une them se grate duhen vlersuar... Por si t'i vlersojme me numra (nga 4 deri tek 10) apo me germa ( nga A deri tek D)?

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Easnjehere nuk egziston idealja,por grua ideale eshte ajo qe,edhe pse s'i q
    endron besnike burrit ,kujdeset per te aq shume ,sikur ta kishte dashnor.
    Thenie interesante .

Gruaja duhet vlersuar dhe kjo s'do filozofi te madhe per tu kuptuar.

femrat e kane me te lehte qe te luajne rolin e viktimes apo te delikates se sa te luftojne per ate qe duan.
    Femra eshte nga natyra qenie delikate, e brisht.
    E meta e vetme e femres eshte, qe nuk e kupton sesa vlere ka.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Femra eshte nga natyra qenie delikate, e brisht.
    E meta e vetme e femres eshte, qe nuk e kupton sesa vlere ka.
    Jam shume dakort qe femra eshte nga natyra e tille, por ama kur e perdor ate delikates dhe brishtesi dhe atehere kur nuk duhet, jo vetem qe nuk po e vlereson veten, por perkundrazi po i ul shume pike.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Pizeveni Lexo Postimin
    Une them se grate duhen vlersuar... Por si t'i vlersojme me numra (nga 4 deri tek 10) apo me germa ( nga A deri tek D)?
    Duke e respektuar.

Jam dakort me Infinity. Femra ne radhe te pare duhet te kete respekt te vetja. Nese ti nuk ke besim te vetja, respekt per veten mos prit te te respektojne. Me acarojne nervat femrat qe shpresojne te te tjeret per cdo gje. Kur kam ardhur ne USa me eshte dashur ti bej cdo gje vet, si une dhe burri edhe pse pa gjuhe. Kur shikoj ca qe dhe per gjene me te vogel kerkojne ndihme, sepse nuk kane besim te vetja behem keq.
    Me kishte ardhur per vizite per here te pare nje shoku burrit bashke me gruan. Burri i saj me kerkoi te beja dicka mua dhe jo gruas te tij. Ajo u hodh se mund ta bente dhe ajo. E pashe si ulje nga ana e tij kundrejt gruas. Tani qe po e njoh me mire gruan e tij, e kam shoqe, them se eshte pikerisht ajo qe i ka lene shkak atij te mos kete besim apo vleresimin e duhur ndaj saj, edhe pse ajo per mua qendron me lart se ai. Nuk me pelqen qe nuk ka besim te vetja. Nuk lufton per ate qe do, dorezohet shume shpejt. Me mire te themi i do gjerat gati.
    Respekto veten, qe te respektojne!
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    per mendimin tim ,duhet separi te vetvlersohet,qe ta vlersojne tani te tjeret.

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •