Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Si njoh, sepse skam ku i shikoj!
    Duhet tė blesh njė kabllor televiziv dhe ka vetėm njė emer : DigitAlb

shikueshmeria e TV kosovare ne Shqiperi??Zero
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Se si po me duket se disa ndjejne nje lloj krenarie kur thone se nuk shiqojne TV nga Kosova.Gjoja se paska tv-novela turke por edhe disa arsye tjera.
    Nganjehere nuk i kuptoj disa,edhe pse shkruajn shqip.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Se si po me duket se disa ndjejne nje lloj krenarie kur thone se nuk shiqojne TV nga Kosova.Gjoja se paska tv-novela turke por edhe disa arsye tjera.
    Nganjehere nuk i kuptoj disa,edhe pse shkruajn shqip.
    As un nuk i kuptoj,kta duhet te jen.. amerikan apo gjerman a franqez,u pa puna

4 L B 4 N 1 4 N Maska e tr0j4
    Anėtarėsuar
    19-08-2009
    Vendndodhja
    Europė.
    Postime
    25
    90% e rasteve kur tv eshte i ndezur ka ndonje kanal shqiptar (te shqiperis) ose te huaj.
    10% tjetjra eshte per tv-t kosovare (rtk me shume dhe pak e pak ktv & 21).
    edhe pse jam nga Kosova
    I'll see you in hell.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    ketu ne Tirane nje here nuk shihen,po pse ti shohesh kur nuk kane asnje larmi programesh,as cilesi te mire vizive...................as qe krahasohen me kanalet shqiptare te cilat edhe pse kopjojne programe te pakten i kopjojne mire
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Unė nuk jetoj nė Shqipėri, por tė them tė drejtėn i gjurmoj ndonjėherė TV Kosovare, thjesht pėr tė ndjekur lajmet, por pėrveē lajmeve, nuk kanė programe qė tė mė tėrheqin.
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga Roi Lexo Postimin
    Nuk kam koment keni te drejt plotesishte qe nuk i ndjekni, jan tmerresishte te vrazhda ato telenovelat qe dikur ishin Mexikane e Braziljane e tani Turke..

Televizionet Shqipetare kan perparuar shume edhe pse kopjojn Francezet e Italianet ja dalin mbar perdhembull Zone e lire dhe Kutija jan Franceze..
    Si do qe te jet mire jemi te dy palet. Tani RTK-ja ka filluar me shume disa Telenovela Vendore qe jan shume te mirea, Ja vlen ti shiqosh.

Kutia e Fundit ėshtė njė emision Francez i kopjuar nga Amerikanėt. Sepse origjinali ėshtė njė emision Amerikan qė transmetohet nė NBC i cili titullohet "Deal or no deal" dhe tani ėshtė kthyer nė njė emision mbar botėror qė nga Amerika deri nė Filipine.

Kėshtu shkojnė kėto punė, tė gjithė kopjojnė, nė fillim si amatorė dhe mė pas fuqizohen.
    Dhe pėr tė qėnė tė saktė, tė gjitha kanalet Shqiptare kėshtu e nisėn duke imituar kanalet Italiane kur u ndėrpre trasmetimi direkt i programeve.
    Unė kam besim se nė njė tė ardhme kanalet kryesore tė Kosovės do tė bėhen profesionale.
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-08-2009
    Vendndodhja
    Rahovec
    Postime
    1,009
    Para viteve te nentedhjeta televisioni ne Kosove ishte shume i mire.
    Kur u mbyll ky televizion ,ne ne shtepi filluam te shikonim televizionin shqiptar.
    Dhe pa ofendime ,ishte si te biesh nga kali ne gomar.
    Ne mesdite kishte pershendetje dhe urime.......
    por une personalisht e kam shikuar ghithmone qe i bie gati 20 vjet.
    Tash sinqerisht Tirana kopjon por bene gjera shume te mira.
    Kurse Prishtina eshte mbrapa shume.
    Me se shume i mungon investimi ,bejne emisione ne dhoma dymetershe .
    Cdo here te len pershtypje se eshte bere shkel e shko.
    Mua me vjen keq ,per kete gje sepse ka mes tyre njerez qe dijne cka eshte mire.por bejne ate qe bejne .
    Ne kete kohe me shume shikoj tv Tiranase ma mbushin syrin dhe zemren me shume.
    Televizionet prishtinase duhet te investojne me shume definitivisht per ti shikuar .Per mua te gjitha televizionet jane shqiptare ,ku ka me mire aty jam. Pasi une jam je adhuruese e madhe e tv.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Nuk kane program te pasur,dhe nuk i mar vesh .
    pse mor mos je gje pakice kombetare ti qe si merr vesh Shqiptaret e Kosoves ah?

sa me vjen me kesh kur degjoj tipa te tille qe thojne smarr vesh Shqip,,,ishalla jeni te rregjistrum sepse pakicat kombetare ne Shqiperi nuk kan zakon as te rregjistrohen dhe as te shkojne ne shkolla...prandaj nuk marrin vesh shqip mire.

sa per mua TV Kosvare jan shum shum te pasura dhe kuptimplota, mbase e teprojne pak me telenovela por buxheti i manget ka kete efekt.

ama ka humor si Perralle me Tupan, ne KTV sidmomos ato sezonet e para 2 vjetesh ka qene humori me i arriotur mbare shqiptare e jo si portokallia qe bejne humor me seks dhe pretendojne qe te jene show familjare.

humori i zgjedhur i Besim Dines, sidmos ne radjo qe ka qene te enjteve ne darke vone, ka qene humor i pa arritshem,,,Besim DIna eshte fenomen....tani ndjekim gati me aq endje SHown Oksigjen ne RTK

RT21....ka ca emisiojne shum te mira, sidmos kto show qe organizohen per muzik...

Une flas me superlativa per Televizionet Kosovare,,,dhe vet jam Tropojan.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •