Stupcat konsiderohen humoristat me te mire kosovar.
Gjenerata e vjeter tani veq ka mbetur me nje humor te thate.
Komenti juaj.
Stupcat konsiderohen humoristat me te mire kosovar.
Gjenerata e vjeter tani veq ka mbetur me nje humor te thate.
Komenti juaj.
Mu sme pelqejn fare per vete. Kam pa ca nga ato videot ne youtube dhe nuk te bejn as me buzqesh, e jo me qesh qe nuk diskutohet
keq me vjen po humori kosovar nuk te ben me qesh.
fakt nuk e kuptoni humorin kosovar esht origjinal tipik shqiptar,sikur ne qe se kuptojm humorin e shqiperis kopjim nga italianet dhe franqezete
lale po mos tishin ata te forte ene te durojne (goditjet etc) per tbo popllin per tqesh ata do falemintonin qe kohe me pare. Ata nuk dijne te bejne humor me goje por thjesht me gjeste ene kshu duke u bo si grinden nermjet vete.
o per tordh keq
lum Shqiperia per humoristat qe ka (te pakten dijne 1% me shume)
une mendoj se jane stupcat me te mire
Une mendoj qe stupcat jan humorista te mir,por jo me te miret,edhe pse ne kohen e fundite nuk pom pelqen shum sepse po flasin shum fjale banale,por megjithat jan shum humorista te mire.
Hera e pare qe i degjoj!
Zemra ka arsyet e saj,qe arsyeja nuk i njeh..
jo fegi e ke gabim, bile shumė gabim. Sa i pėrket kulturės si tėrėsi Shqipėria ėshtė sė pakut nja 20 vjet para nesh ( deshe njė herė tė them 40 por m'u kujtua se edhe atje nė kėto 20 vjetėt maratonike tė tranzicionit ka rėnie ). S'do mend se humori shqiptar ( i Shqipėrisė ) ėshtė shumė domethėnės. Ne bėjmė humor "imitim" - duke imituar njė personalitet. ( Plus qė i kemi shpallur luftė tė ashpėr kulturės dhe gjuhės shqipe. Ne kemi problem njė herė me tė folurit, lėre mė tė bėjmė humor ).
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
Krijoni Kontakt