Kom shkru nje sms t'mire per mi uru sukses ne provim dkujt![]()
Kom shkru nje sms t'mire per mi uru sukses ne provim dkujt![]()
"Effort creates intelligence."
Me ne fund e bera nje gjest te mire per veten. lol
I bera vetes dhurate nje dyshek dhe nje jastek 'Dormeo'.
Shpresoj qe te jene si ne reklame....te pakten gjysma e saj.
Javen qe kaloj mblodha nje shume goxha te madhe nga organizata te ndryshme per te ndihmuar femi ne shkolla shume te varrfera (me kushte qe as nje nga ju nuk ka perjetuar ne ato mosha...as ne kohen e xhaxhit). Vajtem ne disa shkolla per te ndar ushqimet. Gjithashtu mesuam femiet sa e rendesishme eshte te lajn duart/dhe si ti lajn qe te evitojn semundje. Kte rradh u fola dhe per proceduren qe duhet te ndjekin ne rrast se bie termet meqe vet kam perjetuar nje termet goxha te madh (jo aq te madh sa ne Nepal) dhe atehere ne shkolle na mesuan si te veprojm.
komshie, nene tereze te ka komshija ty, nene tereze![]()
that is great experience, and a very kind act, jam e sigurt qe ja ndricove ate dite
gjesti i mire sot…hmm sdo thoja eshte gjest i mire, por dicka qe e akomodoj mire maman dhe femijen e saj, qe i shikoj te dy si pacient…mamaja ska inshurenc, dhe per te me pare duhet te paguaj copay, qe te me shikonte perseri dhe te kerkonte "refill" per nje ilac…kur shkova te shikoja djalin e saj (meqe djali kishte inshurenc), ja dhash ilacet dhe asaj meqe sdesha qe ajo te paguante co-pay, dhe i thash nese ka vec nevoj per refill te me thot se ja dergoj un ne farmaci…me falenderoj disa here…djalit te saj qe ka muscular dystrophy dhe eshte ne shume dhimbje, duhet ta shikoj muaj per muaj qe ti jap ilace narkotike…por i bera dy scripts qe nese nuk mund te me shikoj ne kohe te mos stresohet sa ti dali appointment…gjera shume te vogla, por per ata ishte gjest i mire![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 07-05-2015 më 22:06
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Une punoj me keta femije. Femijet me duhen por kane prinder te veshtire dhe aspak tolerant.
Une sot s'kam bere ndonje gje te mire, perkundrazi. U bera pishman qe ju ktheva nje prindi qe me cau koken. ( Se ofendova, thjesht e kundershtova).Beri mizen buall. E meritonte xhanem.Cuditerisht prinderit e femijeve me te veshtire ankohen me shume. ufff!
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 07-05-2015 më 23:10
Feelings change - memories don't.
i shpetova jeten nje jevge qe desh ju hodh makines me koke nga vapa...
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Putha NJEREN...instiktivisht...
Ca gjera nuk i llogjikojme dot....,te pakten dikush!
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
i kam dhen dikujt telefonin per te kryer nje telefonate
parkova makinen aty ku duhej si zura vendin askujt![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
u bera cope e cike se kur mora kafe ne mengjes i lashe ati grekut 5 cent bakshish se me erdhi keq se kish punu gjithnaten
Krijoni Kontakt