e para.... clon jane kontrabande dhe nuk hyjne ne ēdo shtet.
e dyta... nuk kane garanci dhe kjo nuk ka lidhje me firmato.
e para.... clon jane kontrabande dhe nuk hyjne ne ēdo shtet.
e dyta... nuk kane garanci dhe kjo nuk ka lidhje me firmato.
une perdor diablo cam wifi per ato qe dua dhe jam shume i kenaqur ,nje dreambox qe pata ishte origjinal dhe nuk lashe gje pa i bere dhe nuk donte tja dinte aq shume i mire ishte,kishte nje procesor IBM hata fare, ndersa klonet kinese ketu te tregu elektrik i gjen ne 20 mije leke te vjetra dhe te ngelen te bllokuara me driten jeshile te ndezur nese i fut dy emulatore njehersh ose larg qofte plug dhe gjera te ngjashme,shko dhe pyet te pikat-kompanite e basteve se ca heqin duke nderruar dekoderat klone cdo jave
une jam shume i apasionuar mbas ketyre gjerave dhe them se gjermanet dhe japonezet si popull kreativ dhe nuk mund ti mundesh dot ne kete drejtim
nese do fakte po te them se enigma 1 dhe enigma 2 kane dale nga gjermanet dhe tani qe gjermanet e kane lene pezull qellimisht kete pune komuniteti hajdut koreano-kinez jane ne pritje te daljes ne drite te enigma 3 e cila do dali perseri andej nga ka dale gjithmone d m th nga gjermanet
vjehrri im rahmet paste thoshte se malli i lire eshte vetem m...
drague (14-01-2014)
Jane bere me te zgjuar shitesit tani, i pakteojne mbrapsht. Dmth e hapin kutine te gjithen dhe e mbyllin nga jashte. Te pakten keshtu me erdhi nje porosi e fundit mua.
Gjithcka kam blere nga kina une vjen me garanci 1 vit dhe nga 3 aparate qe kam porositur 4-5 vitet e fundit asnjeri ska pasur problemin me te vogel...
O shoku ti po bleke prodhim Shqiptar qe i bie te jete kloni i klonit te klonit te klonit.
Me e lira qe kam blere une DM800 HD te klonuar ka qene £120 me gjithe dergesen. Gjithmone nga e njejta kompani Kineze Sunsky.
Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
diablo cam wi-fi nuk eshte klon kinez as korean dhe as shqiptar por prodhim italian qe i len targen edhe dreambox vete hidhi nje sy vete ketu se per ca behet fjale dhe lexo dhe studio me shume se ndoshta ndryshon mendim me kalimin e kohes![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 14-01-2014 mė 10:35
Kliko pėr tė mėsuar se pėrse nuk duhen marrė seriozisht ato qė shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
iptv per momentin eshte akoma ne faze fillestare dhe nuk e ka kualitetin e satelitit dhe digitalit tokesor dhe mos harro se te duhet internet i shpejte me fibra optike
me diablo CAM wi fi ben te njetat gjera qe ben edhe me dreambox i vetmi ndyshim eshte se nuk ka prokoll linux brenda por file dhe proceduara te tjera
prandaj te them se je dobet ne mesime
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 14-01-2014 mė 14:46
O shoku shpati sic te thashe me perpara, Diablo eshte CAM qe deri para ca vjetesh ishte thjesht per te perdorur karta pirate te kompanive te ndryshme. Biles nuk i merrte te gjitha vetem disa dhe lejonte vetem nje emulator. Tani paskan perparuar e paskan bere me dy
Ndersa marresat linux hapnin kanale pafund, mjafton te kishe cline edhe hapeshin sa kanale te doje dhe jo vetem ato qe ishin te hapura nga Underworld apo kartat pirate.
Me thuaj pak atehere perse eshte me i mire Diablo CAM nga marresat?
shoku tarrasi
diablo cam per te cilen po flas eshte diablo cam wi fi dhe jo diablo cam 1 dhe 2 e thjeshte per te cilen flet ti
brenda me firmware Underworld mban deri ne tre emulatore (gbox,cccam,newcamd) dhe oscam por per te bere te mundur kete protokoll me oscam te duhet te besh konfigurimet e duhura edhe ne ruter
ben edhe klientin edhe serverin mjafton te informohesh mire
me diablo cam wifi dhe diablo 2 emultohen direkt kanalet zviceriane sd dhe hd ne 13 est gje qe nuk e bejne dot dekoderat linux
me kaq po e mbyll se e shof e paske shpirtin e kundershtimit
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 15-01-2014 mė 11:37
Se pari pershendetje forumi shqiptar kerkoje falje nese e kam parashtru pyetjen ne vend te gabuar po kerkoje ndihme rreth nje qeshtjeje. Une jam Kosovar dhe siq e din ne Kosove jane dy firma kryesore qe ofrojme sherbimin e televizionit kabllor, pra osht Ipko dhe Kujtesa. Pyetja jeme eshte se a osht mundesia kartelen e kujteses ta kyqi ne resirverin e ipkos pasi qe resiverin e kujteses e kam me probleme. Prej tash ju falenderoje.
Krijoni Kontakt