Close
Faqja 36 prej 85 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 849
    SHQIPE Maska e BE LK
    Anėtarėsuar
    08-10-2007
    Vendndodhja
    KEFRAL BERAMUN
    Postime
    31
    I nderuar, jo gjithmone problemet jane ne bateri dhe ne soft. Ka probleme dhe te tilla: qe mund te jete djegur nje nga mikriqipet qe mban ne memorje sinjale per pllaketen ame dhe kjo duhet nderruar apo nderruar gjith madherbordi. Nuk eshte e thene qe cdo gje te zgjidhet ne kete menyre. Nese je i zoti bej matjet e pjeseve si funksionojne gjej sa duhet ti kene vlerat ne servis manuale dhe shiko nese perputhen. Kjo eshte nje rruge qe nuk mund te shpjegohet ne detaje ne kete menyre apo ne forum se gjerat nuk jane po apo jo. Nuk ekzistojne kot ingjinjeret dhe ata qe kane bere shkolle per kete pune.

shpresoj ne mirekuprim!

BE LK
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BE LK : 22-12-2007 mė 07:21
    /* SA E EMBEL ESHTE TOKA E SHQIPTARIT */

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Problemin e kam zgjedhur.

Duhej te behej nje update e biosit simbas nje renditje paraprake qe e kishte saktesuar asus.

Motherbordi ne fjale kishte nje bios update tool te inkorporuar ne vehte.
    per ta zgjedhur problemin duhej te behej bios update me nje flash tool ne dos.
    Pra duhej te behej update e fundit dhe me pastaj te merrej nje file e veqant nga asus per update te biosit dhe te behej update po nga flash programi dos.

Une e pata ber biosin update por permjet toolit qe kishte motherbordi por permes tij nuk u zgjidhke problemi.
    Pasi ndoqa hapat siq thoshte asusi problemi u zgjedh ne tersi.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2006
    Postime
    5

pershendetje e kam nje pyetje per ekspertet

Desha ta dij a kish mujt dikush me me tregu se si eshte e mundur qe me mshef dokumente ose foto ne kopjuter dhe qe vetem un me mujt mi pa a tjeter kush jo? e kam fjalen me i lon me pasword nese nuk ju kish ardh merzi me tregu .... ju faliminderit per mirkuptim

Nje menyre eshte ti fusesh ne nje folder qe mund ta kycesh me nje fjalekalim.
    Kete mund ta kryesh p.sh. programin FolderLock
    http://www.newsoftwares.net/folderlock/
    Po nuk ke para per ta blere me kontakto ne privat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2006
    Postime
    5
    Dalan flm shum e morra edhe e instalova shum i mire ish flm edhe njehere kalo mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Postime
    3

Exclamation ju lutem me ndihmoni

Kam nje laptop toshiba qe ka dy fjalekalime njerin e ka ne HDD dhe njerin ne BIOS.Sapo te ndizet shkruan "Please enter BUilt In HDD User Password" Ju lutem a mund te me ndihmoje ndonjeri
    per ti fshire keto dy fjale kalime.BIOSIN e ka PHOENIX .Kam provuar me ULTIMATE BOOT CD dhe HIREN'S BOOT CD po pa rezultat Ju lutem me ndihmoni

Nese ke ndonje mundesi te hapih lap topin nga mbrenda dhe te nxjerish jasht jumper-in qe duhet te jete dikund ne Pllaken ame do te kishe mundur ti largosh passwordad ose te pakten jam i sigurt se passwordin e BIOS do te mundesha ta fshish dhe me pastaj prej ne BIOS ta largojsh pass-in e HDD. Por ku mund te gjendet jumper-i ne lap-top nuk e di(nuk kam hapur lap top). Gjithashtu ke mundesi te largosh me hekjen e baterise qe gjendet ne pllaken ame diku reth 3 min nga pllaka ame dhe te vendosish prap ne te njejtin vend. Dmth te dyja metodat kerkojne hapjen e lap-topit ne hardware qe nuk eshte pune e lehte, por ja vlen te pakten 100% per passwordin ne BIOS.
    Suksese

Ja se si duket jumper ne pllaken ame (dmth e largon per disa minuta pjesen me te verdh, dhe e venos perseri
    [IMG][/IMG]

Bateria duket keshtu(Edhe me baterine vepron njejte, e largon per disa minuta dhe e vendos perseri)
    [IMG][/IMG]

Nese ne lap-top do te gjenden te dyja edhe jumper edhe bateria eshte mire qe te largohen te dyja per disa minuta dhe pastaj te kthehen perseri ne vendet e tyre. Por prap te them nuk kam punuar ne hardwearin e ndonje lap-topi dhe nuk e di si mund ti gjesh me lehte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Agon_xh : 18-01-2008 mė 06:45

Gjithashtu nese ke njohuri me anglishen ne kete link mund te lexojsh per "backdoor BIOS passwords"
    http://www.tech-faq.com/reset-bios-password.shtml

i/e regjistruar Maska e Ola Zemer
    Anėtarėsuar
    14-11-2006
    Vendndodhja
    Ehh sa mire kurj jam me PC
    Postime
    63

pershendetje

Shok te nderuar un kam kete problem.?

Un di me formatizu PC por e keqja eshte se nuk fillon Boot Cd qe te bej instalimin. Ne BIOS mundesh me i dhan qe te behet BOOT por eshte me fjalkalim "Password".

A ka ndonje menyr se si te heq fjalkalimin ose si te bej instalimmin e XP pa u fut ne BIOS. Kete te fundit e Kam provuar por atehere krijohen 2 hyrje Windowsi.

Shpresoj se jam i qart dhe pres mendimin tuaj.

RESPEKT
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 13-02-2008 mė 02:12
    POLICE AKADEMY

Faqja 36 prej 85 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •