Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37

Angry Si mund te largohen Akrepat nga shtepia ?

U be ca kohe qe shoh akrepa ne oborr. Mbrem gjeta nje akrep rreth 7 cm ne perde brenda ne shtepi.

Une nuk kam bahce, shtepin rreth e rrotull e kam te veshur me trotuare dekorative dhe kam ca portokalle dhe manderina. Nuk e kuptoj se nga vijne dhe nga dalin keto akrepe

A ka ndonje menyre per ti perzen apo per ti mbytur ?

Me shume kam frike se kam 3 femije te vegjel neper shtepi dhe nuk len vend pa futur duart
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    akrepat jane insektngrenes, hyjne ne shtepi per te ngrene insektet qe ka, zhduk insektet qe ke ne shtepi, problem i zgjidhur.

eshte nje lloj spray pesticid qe quhet Demon WP, eshte shume efikas, zhduk te gjitha, akrepa dhe insekte.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shofer : 07-10-2012 mė 08:44

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    U be ca kohe qe shoh akrepa ne oborr. Mbrem gjeta nje akrep rreth 7 cm ne perde brenda ne shtepi.

Une nuk kam bahce, shtepin rreth e rrotull e kam te veshur me trotuare dekorative dhe kam ca portokalle dhe manderina. Nuk e kuptoj se nga vijne dhe nga dalin keto akrepe

A ka ndonje menyre per ti perzen apo per ti mbytur ?

Me shume kam frike se kam 3 femije te vegjel neper shtepi dhe nuk len vend pa futur duart
    ka ca aparatura qe shiten ketu ne itali te cilat punojne me ultratinguj, dhe me keto aparate mund te largosh nga shtepia jo vetem akrepat por edhe mizat muskonjat dhe deri gjarperijte dhe minje etj etj

dyqani quhet gpc dhe ka ne cdo qytet te italise nga ky lloj dyqan qe shet gjera elektronike

une e kam pare vete ne pordenone ne veri ,por ky qyqan eshte edhe online dhe aty mund te shikosh edhe katalogun qe ka ky dyqan

me mire do ishte nese ke ndonje mik a kushuri ku mund ta porositesh dhe kur ta blesh duhet te kesh parasysh hapesiren m3 e shtepise

Faleminderit per idet qe me dhat

Kam degjuar se pulat ne oborr dhe macet ne shtepi, shfarosin cdo lloj zvarraniku, akrepa, shumkendsha etj

A dini gje a eshte e vertete ?
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326

Kam degjuar se pulat ne oborr dhe macet ne shtepi, shfarosin cdo lloj zvarraniku, akrepa, shumkendsha etj

macet po, edhe mizat qe fluturojne perpiqen ti kapin.
    ide shume e mire, merr mace.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

nuk e di per kete qe thua ti

por kjo qe them une une eshte e provuar dhe vertetuar

hidhi nje sy vete qyqanit ===> ketu edhe ketu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ATMAN : 07-10-2012 mė 12:47

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    nese ke shum akrepa ne shtepi,ben mire te krijosh serumin kunder tij,kam degjuar disa ne qytetin ton qe e mbarojn vete,sepse po te pickoi akrepi eshte e rrezikshme.
    interesohu te konshit ,po nuk gjete menyren do interesohem une,me duket se lyhet vendi mendjehere pas pickimit.

aparati me ultratinguj edhe une e ka pare ne tv,por nuk di ne ka noj efekt negativ tek njerzit.

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    A ka mundesi te shof nje foto te keti akrepi hera e pare qe po degjoj qe ka ne shqiperi e ne ks . Kam mendu qe keta jan vetem ne vendet ku ka shkretetire si arabi e kam pas pa nje filem me Jacki Chan. Apo e keni fjalen per ndonje insekt tjeter ?

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

7,2 cm me githe kravate

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •