Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar Maska e monaco
    Anėtarėsuar
    30-10-2012
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    20

Lightbulb Sa kohe mund te mbaj makinen me dokumenta dhe targa italiane ne Shqiperi???

Sa kohe mund te mbaj makinen me dokumenta italiane ne Shqiperi??? Pershendetje, jam i interesuar te dij se sa gjate mund te mbaj nje makine me dokumenta italiane ne Shqiperi? Makines i jane paguar siguraci per nje vit ne Itali .makina ka 8 muaj qe ndodhet ne shqiperi....une e kam blere para pak kohesh dhe kam dhe akt perdorimin . dua te di nese po tme ndaloj policija a do kem probleme.... a prishe pune nese makina ka mbi 6 muaj pa shkelur ne token italiane apo jo? Faleminderit paraprakisht per personat qe do me pergjigjen!

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Pėr: Sa kohe mund te mbaj makinen me dokumenta dhe targa italiane ne Shqiperi???

ne qofte se assiguracioni qe te mbulon makinen nuk e ka me kryq AL, dmth qe ti kur ke hyr ne kufi nuk ke prer assiguracione shqiptare, nuk ke asnje problem ne te kundert ti ke prer asiguracion shqiptar mund te kesh probleme me ndonje polic......
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Anėtarėsuar
    30-10-2012
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    20

Pėr: Sa kohe mund te mbaj makinen me dokumenta dhe targa italiane ne Shqiperi???

SHUME faleminderit.....edhe nese makina ka mbi 8 muaj qe eshtee ne shqiperi.....se kam degjuar se duhet brenda 6 muajve te pare te dali ne itali makina...

Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar mė parė nga monaco Lexo Postimin
    SHUME faleminderit.....edhe nese makina ka mbi 8 muaj qe eshtee ne shqiperi.....se kam degjuar se duhet brenda 6 muajve te pare te dali ne itali makina...
    ti nuk ke flet hyrje qe te tregoj se sa muaj ka makina ne shqiperi, po te kujtoj edhe njehere ke prer sigurazion ne shqiperi apo je me sigurazion italian qe nuk e ka AL me kryq?
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Anėtarėsuar
    30-10-2012
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    20

tani e pashe siguracioni eshte prere ne itali per 1 vit....dhe me mbaron nga marsi 2014...dmth se nuk do kem probleme me policine

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

tani e pashe siguracioni eshte prere ne itali per 1 vit....dhe me mbaron nga marsi 2014...dmth se nuk do kem probleme me policine
    Sigurazion Italian qė ka tė mbuluar edhe Shqipėrinė un njof vetėm 1 qė ėshtė Sara sicurazioni, prandaj po nuk pati tek fleta jeshile X ku thotė AL dmth qė mbulon edhe Shqipėrinė. Po pati X nuk e mbulon dhe tė duhet qė tė bėsh njė sicurazion me njė kompani Shqiptare. Kujdes makinėn tėnde me targa italiane nuk mund ta pėrdorė askush tjetėr veē teje nė Shqipėri. Nėse do tja lēsh dikujt pėr pėrdorim duhet qė tė bėsh akt noterimi nė Itali se akti i noterimit nė Shqipėri nuk vlen kur ka targa tė huaja, prandaj duhet bėrė nė vėndin pėrkatės. Po e kapėn ka sekuestrim makine dhe gjobė.
    Pėr kohėn e qėndrimit nuk di tė ketė ndonjė ligj do pys njėher edhe pėr vete.

Anėtarėsuar
    30-10-2012
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    20

e ka dhe AL mbrapa.....fletes jeshile....flm per info

Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

e ka dhe AL mbrapa.....fletes jeshile....flm per info
    atehere je ne rregull per nje vit mos e ca koken fare
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Makina e vllait tim ka 4-5 vjet me targa italiane neper Shqiperi, ju thoni jo kshu po ashtu. Nuk kane ku ta shohin se kur ka hy makina ne Shqiperi.

Anėtarėsuar
    30-10-2012
    Vendndodhja
    shqiperi
    Postime
    20

dmth une nuk kam probleme po tme mdaloje palicia per kontroll letrash....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •