Ok mos thoni marrina ca prej jush. Pse c'te keqe ka te biesh ne dashuri kur je e martuar ose ke femije, mos e cofte Zoti kete gje, por ndodh.
Une jam shume dakort me DI68 e ka shtruar bukur. aSAJ i mungon dicka nga martesa me burrin e saj prandaj dhe ka gjetur"shok"tjeter.
Ama s'durohet ajo gja kur ajo duke qene e martuar ka gjetur qetesine duke folur apo ashtuquajtur nga ajo te bie ne dashuri me dike tjeter.
Nuk them qe eshte Jetaa ashtu, por ka dhe ca femra qe jane martuar me shkusi dhe ai djali qe ato jane martuar me to ka qene i pari qe u ka folur dhe kane marre dhe kur u flet nje djale tjeter e mbajne mendjen atje a thu se ca eshte bere, te pakten them per disa qe njoh une. Pastaj fillojne dhe " u merr by.. ere".
Ai i shoqi sikur tha nje me siper qenka leshko vertete.( sorry per shprehjen). Nje burre qe nuk di ti beje qejfin femres aq me teper gruas se tij, qe te mos shkoje puna deri ketu, ai qenka kot fare. Ose eshte nga ato qe u duket bukur kur i flet dikush gruas se tij, se mendon se qenka e mire, por nuk besoj se Jetaa i ka then atij shtruar sikur e ka shkruar ne forum se kujton se ka rene ne dashuri me te.
JETAA do kete hyre kohet e fundit ne chat se kur te mesohet do ta shohe sikur tha njera perpara, se cfare "hordhiqesh" thuhen ato, ne kutpimin e mire te fjales.
Me dy fjale Jetaa ate qe po mundohemi ne te gjithe te shprehim me bukur. NUK IA VLEN TE PRISHESH FAMILJEN , per nje djale (askend, me beso) qe ke njohur ne chat. Dhe ai te jap fjalen se vetem ne eshte i martuar apo debil, mund te merret me nje grua te martuar ne jete reale e kam fjalen se per ne chat eshte kollaj, shkruan dhe fik computerin.
Anyway, kap burrin me zor dhe shko per pushime ose beni dicka romantike ne fundjave, thuaj njehere show me what you got, rock me world and make me feel alive one more time, cause i'm dying inside, bej dhe nje femije tjeter.
Gjithe te mirat.
Krijoni Kontakt