Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 78
    Perjashtuar Maska e Mona
    Anëtarësuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Ok mos thoni marrina ca prej jush. Pse c'te keqe ka te biesh ne dashuri kur je e martuar ose ke femije, mos e cofte Zoti kete gje, por ndodh.

Une jam shume dakort me DI68 e ka shtruar bukur. aSAJ i mungon dicka nga martesa me burrin e saj prandaj dhe ka gjetur"shok"tjeter.

Ama s'durohet ajo gja kur ajo duke qene e martuar ka gjetur qetesine duke folur apo ashtuquajtur nga ajo te bie ne dashuri me dike tjeter.
    Nuk them qe eshte Jetaa ashtu, por ka dhe ca femra qe jane martuar me shkusi dhe ai djali qe ato jane martuar me to ka qene i pari qe u ka folur dhe kane marre dhe kur u flet nje djale tjeter e mbajne mendjen atje a thu se ca eshte bere, te pakten them per disa qe njoh une. Pastaj fillojne dhe " u merr by.. ere".

Ai i shoqi sikur tha nje me siper qenka leshko vertete.( sorry per shprehjen). Nje burre qe nuk di ti beje qejfin femres aq me teper gruas se tij, qe te mos shkoje puna deri ketu, ai qenka kot fare. Ose eshte nga ato qe u duket bukur kur i flet dikush gruas se tij, se mendon se qenka e mire, por nuk besoj se Jetaa i ka then atij shtruar sikur e ka shkruar ne forum se kujton se ka rene ne dashuri me te.

JETAA do kete hyre kohet e fundit ne chat se kur te mesohet do ta shohe sikur tha njera perpara, se cfare "hordhiqesh" thuhen ato, ne kutpimin e mire te fjales.

Me dy fjale Jetaa ate qe po mundohemi ne te gjithe te shprehim me bukur. NUK IA VLEN TE PRISHESH FAMILJEN , per nje djale (askend, me beso) qe ke njohur ne chat. Dhe ai te jap fjalen se vetem ne eshte i martuar apo debil, mund te merret me nje grua te martuar ne jete reale e kam fjalen se per ne chat eshte kollaj, shkruan dhe fik computerin.

Anyway, kap burrin me zor dhe shko per pushime ose beni dicka romantike ne fundjave, thuaj njehere show me what you got, rock me world and make me feel alive one more time, cause i'm dying inside, bej dhe nje femije tjeter.

Gjithe te mirat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-04-2003
    Postime
    4
    Pershendetje te gjithve!

Flm te gjithve per mendimet e keshillat tuaja i vlersoj jashte mase
    e me vjen mire qe pothuaj te gjithe ju e vlersoni familjen shume
    pasi eshte gjeja me e rendsishme ne jete,po do sygjeroja ato qe nuk e kane hedhur ate hap akoma te mendohen mire perpara se te bejne dicka te tille e sidomos ate te moshes se re e mos te mendojne se dashuria per nje njeri mund te linde pasi te lidhesh ose te martohesh me te si rasti im.

Gjate shkrimeve kishin lindur shume pyetje me sa pashe, nuk e kam te veshtire tu jap pergjigje po sbesoj se eshte e nevojshme tu pergjigjem pasi e vendosa te ndjek rrugen me te drejte per familjen e veten time duke i shkeputur lidhjet me .

besoj se me kaq i dhashe fund edhe temes

U uroj gjithe te mirat te gjithve!

Sindi Maska e ac/dc
    Anëtarësuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    o jeta ta jap dhe une nje mendim lal se me sa pashe une keta te gjithe te thonin te shihje familjen tende,por ne te vertete ne radhe te pare ti duhet te pyesesh zemren tende lal per ke rreth dhe per ke ndjen,dhe nqs zemra jote ndjen dicka per ate njeri qe ti thua flas shume here me te dhe i coj dhe emsazhe e gjera e gjera te tjera,te me degjosh mua degjo zemren tende ,ose is e ka ajo fjala e urte degjo 100 vete e bej si di vete ,por per mendimin tim degjo zemren tende ne radhe te pare ,ciao jeta kalofsh mire dhe ishalla e zgjidh kete problem qe te paska dale,por mos harro se dhe ai djale mbase ka ne te vertete ndjenja per ty ,dhe mbase je ti shkaktarja qe e ke bere ti lindi ndjenja qe po te dashuron kaq shume bye bye ,flm per mirekuptimin
    K.F.B

El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    oh c'me ka mrekulluar mona mua, e c'ti shtosh me atyre qe ka thene ajo.
    ...
    O bo bo, ala ka nga ato qe i besojne fjaleve te chatit.... jeta duhet te jete njera nga viktimat e fundit te asgjese, me besoni se ka per ti kalu pa ba asnje marri.
    Ndersa ju djemte mos e trajtoni burrin e jetes si te tradhtuar, sene fund te fundit ka plot burra e cfare burrash qe i mbajne grate si me te ndershmet e botes , po qe ua fusin dashnorin deri ne krevat, ne fund te fundit ky i jetes, eshte thjesht nje emer qe nje dreq e di c'fytyre qe ka.,e nuk ia ka peshtyre carcafete krevatit.
    ame kuptuat apo jo? Ne fakt do me thoje ndonjeri njeriu e quan tradhti edhe ate te mendjes e te shpirtit e te endres.... po megjitheate eshte me mire se tradheti me te gjitha keto , shto edhe trupin.
    Jetaaaaaaaa, ka me te kalu , mos e merr kaq seriozisht se te jesh e sigurt se nuk eshte dashuri, thjesht eshte nje flirt llafollogjik.
    Ndiq keshillen e mones dhe ke per te besuar e ke per tu ndjere ndryshe , madje e lumtur.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar Maska e Calexico
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Postime
    61
    bej sex sa me shpesh me burrin, se me duket rekreacioni te mungo pak.

rri jashte chateve, s'ka gje nga to pervec llafeve e shpresoj se e ke kuptuar qe ne kete moshe e status, llafet s'te duhen shume.

gjej dic me interesante (mos te them te mencur) per te bere, dhe harxho kohen me femije e familjen.

kompjuterin mundesisht hudhe nga dritarja, po nuk munde, futja nje bombe alla-osamce dhe mbaro pune me te.

po para se me i bo keto, shko njehere ne banjo, shife veten ne pasqyre edhe pastroji pak ato qe te kalojne ne tru.

fundi i fundit, nene je dhe duhet t'i mbetesh besnike atij emri, dhe nderit qe e merr bashke me te.

ZANË MALI Maska e DIDIBE
    Anëtarësuar
    10-05-2003
    Vendndodhja
    PRISHTINA
    Postime
    71
    JETAAA E KE GABIM.
    JETA NUK ËSHTË FILM,MENDO MIRË.
    DENIANA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    18
    pershendetje te gjithve dua edhe une te shtoj dicka me vjen shume keq qe po kalon te tilla probleme dhe duhet te ndihmojme njeri tjetrin dhe jo te shajme ose te ofendojme
    me fal jeta do shkruaj here tjeter.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    18
    doja te shtoja dicka dje ne problemin tend jeta ceshte e verteta eshte shume serioze dhe per mendimin tim cdo njeri e ka te drejten per te dashuruar por esht e veshtire sepse ke femije dhe nuk dihet se si ndryshojne njerzit mos beshhesh pishman me vone te lutem mendoje mire perpara se te vendosesh
    Dhe dicka per dajakun shif edhe emrin si e ke vene dhe cfare te mendosh per mendimet idiote qe thua
    me fal jeta per fjalorin
    dhe sa per ate vajzen qe sja mbaj mend emrin qe tha cfare don ti ne forum nuk e marr vesh.
    cdo njeri ka te drejten te futet ne forum

me respekt nga xhilda

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    nismetares se temes,

nese e merr si ngushellim - nuk je e vetmja qe iluzionin e ke vendosur para realitetit. ne fakt, kufiri ndermjet iluzionit dhe realitetit eshte aq i brishte...
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

E dashur Jeta,

Ti duhetta kuptosh qe po rrezikon shume, kam pershtypjen se martesa jote eshte bere ne nje moshe jo te pershtatshme per ty, pastaj dhe parafolesit e thane qe zbrazetia shpirterore mund ta kete favorizuar, por duhet te "ZGJOHESH" dhe ti kthesh shpinen gjithe kesaj "perralle".

Aq me keq nese ky person i ri ne jeten tende eshte dhe ai me familje apo jo por nese eshte djale i ri , me vjen keq te te them qe ti me cdo kusht duhet ta HARROSH.

Duhet ta kuptosh qe eshte AVENTURE dhe qe te sjell vetem shkaterrim, keto gjera mund te te vine nder mend dhe tu japesh te drejte me vone por kam frike se deri ater shume gjera do rrenohen.

Nuk kam lexuar akoma opinionet e tjera por ty se pari duhet te te dhimbset jeta jote, dhe e femijeve te cilet eshte gjynah te vuajne per zbrazetite e prinderve. Nese ti nuk gjen ate qe te duhet tek ai qe je me te ater ka rruge te tjera por jo kjo, dy kunguj njeheresh s'mbahen e dashur.

KI KUJDES

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Numri i shqiptarëve në Beograd
    Nga Faik në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 18-01-2006, 06:47
  3. Artet e Bukura të Shqipërisë
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-11-2005, 15:59
  4. LDK-ja nën terrorin e pol-potistave
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •