Close
Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 195 prej 217
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ani Aci Hayat ;p

yalan gunlar yalan
    soyle diklerin yalan lol

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    lool

Edhe ktu me dolen ezel e gymyshi??? Po ky tipi si e kishte, mehmeti?? Eh... emrat ja kam mesuar dhe une se i shihja me gjyshen vjet ne vere hahaha!

La vita non si spiega, si VIVE!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Oh Klea mos ma permend Mehmetin se zemra me ka dhimbte kur u vdek Nermini. Ajo dashuri aq e madhe mos me triumfu, vec dhimbje. dhimbje.. ncncncnc

Cok seni seviyorum aci Hayat

Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Oh Klea mos ma permend Mehmetin se zemra me ka dhimbte kur u vdek Nermini. Ajo dashuri aq e madhe mos me triumfu, vec dhimbje. dhimbje.. ncncncnc

Cok seni seviyorum aci Hayat
    hahaha, aman se une as nuk e kisha pare fare kete serial por rastisa ne shqiperi kur ishte java e fundit, e gjate gjithe javes gjyshja me shpjegonte historine se ca kishte ndodhur dhe une arrita te shihja fundin. Keto turqit i kane krejt telenovelat me fund negativ - gjithmone vdesin ose nuk pefundojne bashke.

Nuk e harroj skenen e fundit ku gjyshes e mamit iu mbushen syte me lot, e une e babi qe shiheshim ne sy e ishim gati per te shperthyer te qeshuren
    Lol, ngaqe nuk e kisha ndjekur nga fillimi prandaj... se po ta kisha ndjekur normal qe do merzitesha edhe une.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Te ashtuquajturat seriale turke dhe latine qe kane mbizoteruar ekranet shqiptare viteve te fundit jane seriale qe u shkojne per shtati mentalitetit te shekullit 18,jo mentalitetit e shek.21.
    Jo mentalitetit te "LOST","Twin Peaks","24" etj etj.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    hahaha, aman se une as nuk e kisha pare fare kete serial por rastisa ne shqiperi kur ishte java e fundit, e gjate gjithe javes gjyshja me shpjegonte historine se ca kishte ndodhur dhe une arrita te shihja fundin. Keto turqit i kane krejt telenovelat me fund negativ - gjithmone vdesin ose nuk pefundojne bashke.

Nuk e harroj skenen e fundit ku gjyshes e mamit iu mbushen syte me lot, e une e babi qe shiheshim ne sy e ishim gati per te shperthyer te qeshuren
    Lol, ngaqe nuk e kisha ndjekur nga fillimi prandaj... se po ta kisha ndjekur normal qe do merzitesha edhe une.
    Po ka qene serial i dhimbshem dhe eshte i vetmi qe e kam percjell per here te dyte kur u reprizu ne TV21. Film i mire, mua teper me ka pelqy dhe e kisha shiku dhe per here te dyte. Ketyre spanjollle as qe jau leshoj syte !

A me se tepermi i percjelli keto serialet ne FoxLife.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 07-09-2011 më 15:57

Po ka qene serial i dhimbshem dhe eshte i vetmi qe e kam percjell per here te dyte kur u reprizu ne TV21. Film i mire, mua teper me ka pelqy dhe e kisha shiku dhe per here te dyte. Ketyre spanjollle as qe jau leshoj syte!

A me se tepermi i percjelli keto serialet ne FoxLife.
    Ato spanjollet njelloj jane...dy qe duhen e ndahen e bashkohen e ndahen ..... e ne fund perfundojne bashke

Po tani ca telenovele po jep kosova (dmth keto turket) se keq puna....

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ato spanjollet njelloj jane...dy qe duhen e ndahen e bashkohen e ndahen ..... e ne fund perfundojne bashke

Po tani ca telenovele po jep kosova (dmth keto turket) se keq puna....
    TV21 i jep keto turke kryesisht, qe kur ka pase sukses ky filmi me Mehmet Kosovarin, por keto tjerat seriale nuk besoj qe kane shikueshmeri te madhe se une per vete nuk i keqyri keto tjerat. Tani shumica kane TV kabllor, qe po te jep mundesi me keqyre stacione televizive qe shfaqin filma te mire dhe ti nuk ke nevoje aspak ti shikosh keto TV-et publike, si 21, RTK, KTV.

Une per vete vetem lajmet ndonjehere dhe ndoj emision te mire argetues si Oksigjeni, Kafeneja Jone etj. e keqyri TV kombetare.

TV21 i jep keto turke kryesisht, qe kur ka pase sukses ky filmi me Mehmet Kosovarin, por keto tjerat seriale nuk besoj qe kane shikueshmeri te madhe se une per vete nuk i keqyri keto tjerat. Tani shumica kane TV kabllor, qe po te jep mundesi me keqyre stacione televizive qe shfaqin filma te mire dhe ti nuk ke nevoje aspak ti shikosh keto TV-et publike, si 21, RTK, KTV.

Une per vete vetem lajmet ndonjehere dhe ndoj emision te mire argetues si Oksigjeni, Kafeneja Jone etj. e keqyri TV kombetare.
    E pra, filluan me mehmetin e vazhduan me te tjeret... jo per gje por po me infektohet krejt fisi S'kam qene ndonjehere fanse telenovelash (as e televizorit ne pergjithesi) por kur s'ke c'ben, shifni

Ti ke pas pa xhaden ne fakt, prandaj se ke qef mehmetin!

Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Ti ke pas pa xhaden ne fakt, prandaj se ke qef mehmetin!
    Jo, una kam pare vetem palomen, e vetmja telenovele qe e kam pare rregullisht! Plus, qe ktu ne itali skam tv shqiptar kshuqe skam ku ti shof (megjithse edhe po ta kisha sdo e shihja).

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    E pra, filluan me mehmetin e vazhduan me te tjeret... jo per gje por po me infektohet krejt fisi S'kam qene ndonjehere fanse telenovelash (as e televizorit ne pergjithesi) por kur s'ke c'ben, shifni
    Une me pare e keqyri Mehmet Kosovarin se "Lord of the Rings" qe eshte per mua filmi me i mire ndonjehere. "Jeta e hidhur" nuk ka pasur vetem karakter telenovele apo dashurie, por ka qene jeta e nje shqiptari nje Turqi, dhe ne dihet qe kemi me miliona shqiptare ne Turqi. Mandej ne film permes karakteri te Mehmetit jane paraqitur ne menyren me te mire te mundshme tiparet pozitive te shqiptareve (te dikurshem e kam fjalen lol) si : nderi, besa, trimeria, besnikeria, trimeria, krenaria, respekti ndaj shqiptarit etj. etj.

Gje te cilen nuk mund ta hasim tek filmat qe xhirohen diku tjeter ne bote, por shqiptaret gjithmone paraqiten si personazhe me negative te mundshme, qe eshte nje rrene e madhe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 07-09-2011 më 16:43

Une me pare e keqyri Mehmet Kosovarin se "Lord of the Rings" qe eshte per mua filmi me i mire ndonjehere. "Jeta e hidhur" nuk ka pasur vetem karakter telenovele apo dashurie, por ka qene jeta e nje shqiptari nje Turqi, dhe ne dihet qe kemi me miliona shqiptare ne Turqi. Mandej ne film permes karakteri te Mehmetit jane paraqitur ne menyren me te mire te mundshme tiparet pozitive te shqiptareve (te dikurshem e kam fjalen lol) si : nderi, besa, trimeria, besnikeria, trimeria etj. etj.

Gje te cilen nuk mund ta hasim tek filmat qe xhirohen diku tjeter ne bote, por shqiptaret gjithmone paraqiten si personazhe me negative te mundshme.
    Ah pse shqiptar ishte ky?? E mbaja mend qe i thonin mehmet kosovari por nuk e kisha fiksuar qe ishte shqiptar (ne telenovele flas). Epo atehere i paska merituar te gjitha lotet e gjyshes sime hahaha

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Hera e parë që bie dakort me ty, është më i miri i të gjitha kohërave - unik, s'besoj se mund ta arrijë asnjë serial tjetër në të ardhmen...
    Po më habit ti tani, që e mendoj, ty sikur nuk të pëlqejnë këto gjëra, sepse ka shumë paranormale aty, përfshi edhe rimshërim, udhëtim në kohë etj etj etj...

Ky serial, mbi të gjitha ka dy mesazhe shumë të bukura:
    Së pari, secili nga ne është i lirë ta bëjë vetë fatin e tij..
    Së dyti, kohët mund të ndryshojnë, kujtesa po ashtu, por vetëm ndjenjat JO...aty secili prej tyre jetoi versione të ndryshme të jetës, u kthye pas në kohë, madje edhe udhëtoi edhe para në kohë, por ndjenjat e tyre nuk ndryshuan...

Nejse, është e gjatë kjo...

Gjithashtu, mua më pëlqen edhe CSI-NY.
    Pse mos më pëlqejnë këto gjëra ? Cfarë jam unë robot ? Edhe un njëri jam. Bie dakort me ty, mua më tepër më është dukur një "shanc i dytë", por që duke ardhur tek pika jote e dytë, edhe me këtë shanc të dytë(derisa në sensin literal "mbijetuan") ata nuk i shpëtuan dot të kaluarës, por gjithsesi shpirtërisht u pasuruan. Fiksimet i ndoqën nga pas. Evolimi i tyre shpirtëror vjen po ta mendosh pas vrasjes së Zotit, sidomos evolimi i njerëzve më skeptik(Jacku psh, se Locku qe i fiksu me kohë, ishte më tepër deri në fund si antitezë). Nesje për këtë show mund të flitet gjatë, kam dhe 2 libra madje që mi kanë dhuruar, jam pak sa i fiksuar mund të thuash.

Në fund të fundit ama, mbetet propagandë, por është propagandë intriguese.

Një nga pjesët më të bukura, sidomos kët këngën e Mama Cass e kam shumë qejf. Cdo muzikë në fakt ishte e gjetur pikërisht që të vendoste tonalitetin për seritë në vazhdim për të mos thënë për gjithë sezonin në fjalë.

http://www.youtube.com/watch?v=UNmFYwqJrHA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 09-09-2011 më 19:34
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 13 prej 15 FillimFillim ... 31112131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  3. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  4. Debati mbi Ditën e Çlirimit
    Nga dardajan në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 23-02-2006, 04:50
  5. Kosova-Pak info per te
    Nga StormAngel në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-08-2004, 22:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •