Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 51
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-03-2006
    Postime
    13

Thumbs up "Kodi i Da Vincit"

19 maj 2006 premiera e filmit ``THE DA VINCI CODE`` ne Prishtine, (njekohsisht edhe ne londer)
    starring Tom Hanks , Audrey Tautou , Ian McKellen , Alfred Molina , Jürgen Prochnow , Paul Bettany , Jean Reno

directed by Ron Howard

The da vinci code
    Author Dan Brown
    Country United States
    Language English
    Genre(s) Thriller, Crime, Mystery, Religion
    Publisher Doubleday (USA) & Bantam (UK)
    Released 18 March 2003 (USA) & 1 July 2003 (UK)

Nje informat: nese shfaqet filmi THE DA VINCI CODE do te kete mundesi shum qe te ndodhin vetvrasje nga ana e katolikve......deklarat e dhene nga kishat katolike dhe vet katoliket.

Qe keni info me shum tregojini se eshte filmi i vetem qe mezi pres te jepet premiera.
    www.johnlangdon.com AMBIGRAMET qe jan ne film ja te bera nga JOHN LANGDON
    www.sodarktheconofman.com ketu mund ti shihni ca trailer-a te filmit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fida_001 : 14-05-2006 mė 15:52

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Nuk e kam lexuar as librin, as kam ndermend ta lexoj ndonjehere, nuk do ta shoh as filmin (ma merr mendja kurre) sepse : kur pseudo-palo-shkrimtare qe per Zot kane vetem parane mundohen te na servirin gjepurat e tyre per te verteta te padiskutueshme (a thua se kemi pritur 2000 vjet Dan Brown per te na hapur syte), ketu nuk ka rruge tjeter perveē mosperfilljes se plote.

Makuteri free pa-fre + sharlatanizem = Dan Brown & Co.

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Shumė mirė. Kam lexuar librin dhe mezi e pres edhe filmin. Edhepse fikcion, ka shumė fakte si p.sh ndryshimim e qėndrimit tė Kishes\Vatikanit rreth gjėrave tė caktuara qė lidhen pėr figuren e Krishtit aty rreth viteve tė 60-ta .

Nuk e di pse nevrikosen njerezit; Brown njėmend e ka shkruar librin pėr qellime lukrative dhe jo tė lėkund themelet e Kishes\Krishtit. Ata qė nuk e kanė lexuar apo ata qė nuk e shikojnė filmin humbin shumė; nuk shohin se njė ngjarje me ca fakte tė caktuara mund tė ndrrojė botėkuptimet mbi tė cilat ngriten vlerat e gjysmes se planetit tonė.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Nuk ka pse te paragjykohet libri per te (pa)vertetetat. Dan Brown nuk ka pasur si qellim te servire nje liber historie, apo jo? Faqet e fundit e zhgenjejne lexuesin e pamesuar me trille romanesh, qe e le veten te rrembehet nga historia interesante (duhet ta pranoj) por e shpetojne shkrimtarin nga kritikat e historianeve ... dhe ai u zgjua ne dhomen e hotelit(?)... Keshtu ishte? Duhet te them edhe qe nuk kam lexuar dhe se besoj te lexoj liber tjeter nga Dan Brown. ; )

Zakonisht kam mbetur i zhgenjyer nga filmat te cileve u kam lexuar librin. Po te me bjere ne dore ndonje CD e ketij filmi, mbase e shoh. Ndersa paret qe veēoj ndonjehere per kinema do t'i lija per ndonje film tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 15-05-2006 mė 05:49
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Librin e kam lexuar dhe tani pres qe ta shikoj edhe filmin. Per mendimin tim eshte gje e mire dhe ne favor te demokracise, te horizontit dhe te diturise njerezore qe njerezit te shprehin lirshem ato gjera qe ata mendojne, edhe kur behet fjala per Jezusin.

Filmi eshte per mua brenda lirise te fjales, te mendimit dhe te, te drejtave te njeriut. Keshtu qe mire se vjen.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Ky film do te jepet me 19 maj ne te gjitha kinemate,edhe ne itali do shfaqet kete jave.
    Une nuk e kam lexuar librin,por eshte ne planet e mija qe ta blej sapo te kthehem kete vere ne shqiperi,ndesa filmin mezi pres ta shoh...nuk e di po mua me intrigon shume...me duket nje teme mjaft interesante!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni
    edhe ne itali do shfaqet kete jave....
    Meqe jeton ne Itali, pse nuk shkon te shikosh IL CAIMANO te Nanni Morettit ? Capo-lavoro !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar mė parė nga SuiGeneris
    Zakonisht kam mbetur i zhgenjyer nga filmat te cileve u kam lexuar librin...
    Plotesisht dakort : jane tejet te rralla veprat filmike qe arrijne te tejkalojne veprat e mira letrare.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Nuk e kam lexuar as librin, as kam ndermend ta lexoj ndonjehere, nuk do ta shoh as filmin (ma merr mendja kurre) sepse : kur pseudo-palo-shkrimtare qe per Zot kane vetem parane mundohen te na servirin gjepurat e tyre per te verteta te padiskutueshme (a thua se kemi pritur 2000 vjet Dan Brown per te na hapur syte), ketu nuk ka rruge tjeter perveē mosperfilljes se plote...
    Zogu, nga e di ti qe kjo qe thua eshte e verte, kur ti nuk ke lexuar librin dhe nuk do shikosh as filmin (ta mer mendja kurre)?

e kapish paradoksin e asaj qe thua?

prandaj shko lexoje dhe shikoje, qe te jesh i bindur qe eshte ashtu sic thua ti me lart

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Nga e di ti qe Toka rrotullohet rreth Diellit dhe jo Dielli rreth Tokes ?

Nga e di ti qe kur vdes, bota vazhdon jeten njelloj ?

ps : pergjigjet jane sekrete, secili ka te vetat. Une i di pse-te e mia.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 06-05-2008, 18:09
  2. Dokumentari "Kodi i Shqipes" xhiruar nė Londėr
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-09-2006, 10:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •