Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 107
    DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Patjeter qe po, nese eshte dashuri e paster e sinqert ehe po mendoj qe po do u martoja dhe do krijoja familje me te.

Citim Postuar më parë nga Poison_Ivy
    Varet nga martesa. Nqs je alla Elizabeth Taylor dhe i koleksionon Toy-Boys nuk e ke problem. Nqs je old-fashioned atehere normailsht qe nuk te ngjit.

Une per vete vdes per cunat e vegjel. Ato momentet e para jane vetem qejf, se e di qe nuk ka shonce me u tall me ty. Burrat e rritur e kane ate charmin e tyre poooor, ndonjehere jane "te rende" dhe behen vesvese.

Per mua, mashkulli ideal do ishte 2-3 vjet me i vogel, i kulturuar, por te ishte nga ata meshkujt qe duken gjithmone si kalamaj te shfrenuar qe nuk lene gur ne vend.
    Me ata nuk merzitesh kurre... (e kam nga eksperienca )
    Me behet qefi qe ke nje mendim te mire dhe te sakte, dhe nuk je fiksum si disa me mentalitete te vjetra. Me behet qefi qe ekzistojne akoma shqiptare me hapin e kohes.
    Rrespekte
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bledari : 12-11-2006 më 07:29

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Mendoj qe nese ekziston respekti,ndjenjat dhe mirkuptimi,diferenca e moshes ska asnje domethenje!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

mendimi im

Nqs se një djalë martohet me një vajzë më të madhe?
    -i uroj jete te lumtur ciftit,sidomos kur jane te martuar per hir te dashurise se madhe qe kane per njeri tjetrin

-ndersa kur nuk ka dashuri midis tyre por interes, i uroj qe te ndahen ne menyre sa me te qyteteruar

-ndersa kur nuk kane midis tyre as njeren dhe as tjetren , i uroj qe qe zoti ti largoje sa me shpejt nga mendja deliret e tyre

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Mua personalisht nuk me ka pelqyer dhe nuk me pelqen nje gje e tille, aq me teper me femije. Edhe moshatare te jete me brengos ndergjegja, nuk e di pse.
    Mendimi im ky
    Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Mua personalisht nuk me pelqen ajo gje. Si p.sh un ta marr nje djal me te vogel se une Joo kurrr
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    5 Vite Me Te Madhe ,5 Vite Me Te Vogel Ska Problem ,gjerat Ecin Ok
    Por Me Shume Hmmmmmmmmm ,pak E Veshtire,se Me Kalimin E Viteve Fillojn E Ndihen Vitet Shume
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Kur kam pas qene 16 vjec une kam pas nje dashnore 18 vjec, sinerisht kjo marojke pas meje...... vinte vere per vere ke tezja e saj, e une shkosha me mush uje tek ajo se kishte shtepine ne kat te dyt kurse me larte nuk ngjitej uji fare ne pallat.....po qe thoni ju, 8 kile uje vonoshin me u mushe me shum se nje ore.....

ka pas qene fantazi fare per zotin, nuk ka me lezet se te kesh te dashuren ne mohse me te madhe dhe tju shesish mend gjith cunave te lagjes.....o Zot o Zot.....

te martohesh me nje femer me te madhe ne moshe nuk duhet bere, per disa arsye...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Darius
    Atij zoterise siper vetes si ke thene gje hic per Kutcher dhe D.Moore se pergjigja do kishte qene ndryshe. . Jo per gje po mesa e njoh une se ka zakon te pergjigjet ashtu hic. (jo aq thate dmth)...

Nejse mosha edhe ka edhe ska rendesi. Rendesi ka ajo qe ndjen per tjetrin. Moshen e vene re te tjeret, jo ata qe i perkasin relates. Me e forta eshte qe ata qe lidhen jane rehat me njeri tjetrin ndersa ata qe skane pune fare merren me moshen se sa diference kane dhe si e bene kete 'budallallik'.
    Njeriun se afron mosha po zemra dhe shpirti. Nese keto te dyja perputhen atehere diferenca ne moshe nuk luan hic rrol.

Plotesisht dakort me kete mendim dhe skam cte shtoj me teper..
    Per ju te tjeret do te thoje nje fjale te urte franceze qe thote.."Asnjehere nuk mund te thuash asnjehere,sepse asnjeheres nuk i dihet kur vjen dhe te kap!"
    "Carpe Diem"

Cfare nuk degjon, cfare nuk lexon, etj etj…

Nuk mendoj se nje martes e ketill do te zgjaste shume kohe “ nqs flasim per martes serioze per te krijuar familje, nqs pastaj behet fjal per te tallur lesht me nder me then, vepro si ta ndjej”.

Nje femer e fiton pjekurin e saj ne cdo acept te jetes me shpejt se nje mashkull, me duket diku nje 5 vjecar me heret se nje mashkull, me nje fjal, femra piqet qe ne moshen 18 vjecare nderkohe mashkulli e arrin kete pjekuri ne moshen 23 – 24 vjecare “ me shkenc “ dhe me te verifikuar gjithashtu.

Pra si do mund te bente nje jet normale nje cift me nje diferenc qoft ajo edhe 1 apo 2 vite me i vogel mashkulli se femra, si mashkulli apo si femra nuk do e kishin shume te gjate nje lidhje te ketill “ jo serioze ”, i bie, mashkulli perpara kesaj femre te ndihet gjat gjithe jetes se tij salama dhe femra te ndihet nena e tij qe duhet t arrisi ate, ta mesoj, ta edukoj etj etj per derisa nuk ka arritur akoma pjekurin e bashkeshortes se tij, “ flasim ketu llogjikisht dhe jo futja te kalojm radhen ”.

Njof disa raste te ketilla dhe te cilat kan pasur nje perfundim te hershem.

Per ata qe thon se: jo nuk e kam problem jo terrci po verrci, le ta provojn nje here dhe te shofin se si do dalin nga nje martes e ketill.
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anëtarësuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252
    Nq se një djalë martohet me një vajzë më të madhe?
    Per nje numer te vogel vitesh me e madhe dakort por me teper se 4 a 5 vjet behet pak problem, sepse ka te beje me dominimin qe femra kerkon nga mashkulli. Nese diferenca eshte teper e madhe femra mund te ndjehet me agresive dhe dominante, (jo gjithmone eshte rasti).
    Femra kerkon nje mashkull konfident dhe dominant qe ta permbaje ate kur i vijne ato momentet e shperthimit emocional etj! Nese mashkulli eshte i dobet dhe i paafte kjo krijon problem per lidhjen dhe nuk eshte e shendetshme per familjen, megjithese une kam pare shume cifte te mbijetojne ne kete menyre!
    Edhe dicka tjeter eshte se femrave u bie trupi me shpejt se meshkujve dhe prandaj mashkulli ne pergjithesi eshte me moshe me te madhe.
    Kur largohet mjegulla qe krijon dashuria kjo shihet me mire!
    Tung

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •