Kta cunat qe njof un, jan futbollista.. madje jemi organizu per sonte ne darke me lujt futboll. Jan cuna te urte e shum te mire, sjan si zezaket e amerikes qe kan dal duke kendu me pistoleta edhe kallashe neper videoclipe. Ne i lame me marr pistoleta se deri ne dje se dinin ca ishin, tani u bone ata me i perdor kundra nesh.. Kupto ndryshimin? Pranej them se ata zezaket e amerikes eshte per ti shkel me tank.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
un kam pas raste tshumta qe kam pas pun me zezak ka pas raste qe kan qen njerz persmari ka pas raste qe kan qen komplet krijesa varikarin po derisa tme bjere rasti ta njof dike personalisht nuk do kisha respekt ndaj vetes sikur ta shifja nga lart poshte gjith percmim pa e marr vesh se ca robi esht sdi a mkupton
Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 19-08-2008 më 15:13
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Jo mund ta shikojsh si esht titulli i temes , por me erdhi interesant me ty , para disa dekadave per personat me ngjyr te lira ishin vetem karriket e fundit te autobusit , tani erdhi koha qe zezaku te behet kryetar plus edhe shumic dot behen kta me ngjyr , qe dmth. ne te ardhmen kryetari i SHBA non-stop dot jet me ngjyr , ndonje Hugo Cavez i SHBA-se.
- E ke ber temen si chat , cdo i dyti koment esht i joti.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt