Close
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 119
    Citim Postuar më parë nga konsolid Lexo Postimin
    ku do te dalesh me ket postim
    Kërkund, thjesht kurioz.

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Desh me dite a duhet me te fol apo jo.. lol
    bo ca rracistiii ky

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Me ça kam pa vet, këeta zezakët e Afrikës janë njerëz shumë më të mirë se zezakët e Amerikës.
    Kta cunat qe njof un, jan futbollista.. madje jemi organizu per sonte ne darke me lujt futboll. Jan cuna te urte e shum te mire, sjan si zezaket e amerikes qe kan dal duke kendu me pistoleta edhe kallashe neper videoclipe. Ne i lame me marr pistoleta se deri ne dje se dinin ca ishin, tani u bone ata me i perdor kundra nesh.. Kupto ndryshimin? Pranej them se ata zezaket e amerikes eshte per ti shkel me tank.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-07-2008
    Postime
    66
    Kërkund, thjesht kurioz.

mos ma drejto me fjalen

Kta cunat qe njof un, jan futbollista.. madje jemi organizu per sonte ne darke me lujt futboll. Jan cuna te urte e shum te mire, sjan si zezaket e amerikes qe kan dal duke kendu me pistoleta edhe kallashe neper videoclipe. Ne i lame me marr pistoleta se deri ne dje se dinin ca ishin, tani u bone ata me i perdor kundra nesh.. Kupto ndryshimin? Pranej them se ata zezaket e amerikes eshte per ti shkel me tank.
    Opinion personal ishte ai imi si fush t gjith n nji thes. Mbase jo të gjith dun tankun.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-07-2008
    Postime
    66

un kam pas raste tshumta qe kam pas pun me zezak ka pas raste qe kan qen njerz persmari ka pas raste qe kan qen komplet krijesa varikarin po derisa tme bjere rasti ta njof dike personalisht nuk do kisha respekt ndaj vetes sikur ta shifja nga lart poshte gjith percmim pa e marr vesh se ca robi esht sdi a mkupton

mos ma drejto me fjalen
    Një po ose jo për pytjen time fillestare do ishte shumë më e lehtë.

Se kuptoj pse u acarove kaq shumë.

Nëse është foto jote atere mund të thoje thjesht po.
    Nëse nuk është foto jote, atere qënke racist, meqë u nxefe kaq shumë se unë kujtova se je zezak.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 19-08-2008 më 15:13

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    un kam pas raste tshumta qe kam pas pun me zezak ka pas raste qe kan qen njerz persmari ka pas raste qe kan qen komplet krijesa varikarin po derisa tme bjere rasti ta njof dike personalisht nuk do kisha respekt ndaj vetes sikur ta shifja nga lart poshte gjith percmim pa e marr vesh se ca robi esht sdi a mkupton
    Te kuptoj shum drejt, edhe un te thashe qe si shof me percmim.. kot nuk te thashe qe po pija kafe me KingsLee edhe John Kamerunsat.. Kta jan me te zi se nata, po ama jan cuna te mire sjan si ICe Cube me shoke qe dalin ne foto me kallasha.. tjua haj ato mamkat e zeza.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131

Exclamation

Nuk kam as pse festoj as pse gëzohem. E paske marr shumë përzemër kët lajm.
    Jo mund ta shikojsh si esht titulli i temes , por me erdhi interesant me ty , para disa dekadave per personat me ngjyr te lira ishin vetem karriket e fundit te autobusit , tani erdhi koha qe zezaku te behet kryetar plus edhe shumic dot behen kta me ngjyr , qe dmth. ne te ardhmen kryetari i SHBA non-stop dot jet me ngjyr , ndonje Hugo Cavez i SHBA-se.

- E ke ber temen si chat , cdo i dyti koment esht i joti.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Jo mund ta shikojsh si esht titulli i temes , por me erdhi interesant me ty , para disa dekadave per personat me ngjyr te lira ishin vetem karriket e fundit te autobusit , tani erdhi koha qe zezaku te behet kryetar plus edhe shumic dot behen kta me ngjyr , qe dmth. ne te ardhmen kryetari i SHBA non-stop dot jet me ngjyr , ndonje Hugo Cavez i SHBA-se.

- E ke ber temen si chat , cdo i dyti koment esht i joti.
    Jeton gje ne USA ti????

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muslimanët e Greqisë nga forca dominante në pakice të dobët
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 15:11
  2. Shkaterrimi i Voskopojes
    Nga Pasiqe në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-02-2004, 18:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •