Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Exclamation Ndihmë për marrësin satelitor DigitAlb ODS 3000 C

Përshëndetje,

Kam një marrës satelitor DigitAlb ODS 3000 C, konkretisht ky ne foton me poshte:

Me futjen e kanaleve të platformës Tring ne satelitin Eutelsat W2 në frekuencat 11.283 H - SR 27.500, u mundova të bëja programimin manual të tyre duke u munduar të vendosja këtë frekuencë për kërkim. Tek programimi manual mbas opsionit Kërko/Rregullo TP është opsiono Shto TP i cili nuk mund te selektohet pasi kalohet (bëhet SKIP) menjëherë tek opsioni pasardhës i cili është fshi satelitin. Ka ndonjë mënyrë për ta aktivizuar këtë opsion ose ndonjë mënyrë për të futur frekuencat që dua unë të skanoj?

Faleminderit paraprakisht.

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anëtarësuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perëndinë
    Postime
    1,257
    Ta gëzosh. Me atë lloj aparati nuk bën dot asgjë. Çoje në ndonjë usta që ka arritur të thyejë programin e tyre dhe të të rikalojë program tjetër. Përndryshe shko bli një të ri dhe jo të Digitalb.

Akoma dhe me Kaon HD kanë bërë të njëjtën gjë.

Kalofsh mirë.
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtë I Shenjtë...

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Faleminderit Peniel.

P.S. Për mjeshtrin e midhjes dhe të peshkut që e ka lëvizur këtë temë nga nënforumi Pyetni Eskpertet:

Kjo temë ka të beje me software të marresit që është pjesë e informatikës. Po kur je dru e stë merr vesh pyka nga gjë, e kur nuk ke gjë tjetër per të mbushur jetën, ske ctë bësh tjetër vecse të moderosh pa llogjikë e kriter!

Manchester Maska e -Alda-
    Anëtarësuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    MUAHHH mos u merzit po kto marresit e Digitalb ashtu jane.Nuk mund te besh kerkim te nje frekuence dhe ka shume kanale si TVSH satelitore,RTK,Alsat qe nuk i ka fare.
    Me ate marres mund te shikosh vetem cka do Digitalbi jo ca do ti

Bej iher nje Auto Search mbase dalin

Une i kam ba Auto Search the me marresin e vjeter kane dal Vizion+ me kto kanalet e tjera,kurse me kete HD nuk i nxjerre.
    м'вι вυzë ëѕнтë иנë ρυтнנє, м'вι ѕнριят ëѕнтë иנë νєтмι. נαм вσтα ρα ємëя, кυя ρяαиë мєנє ѕ'נє тι.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    O kto jane plehra,dhe mos ti dali njeri ne mbrojtje ketyre bastardave.
    Muahhh provoje mos ti instalosh nje software t're.disa nga keto e hajne varet sa e kane memorjen.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    muaqe,

shiko pyet njehere tek ky forum sateliti, qe ka pronar shqiptar,

http://www.alsat.co.uk/forum/index.php
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Xhuxho ai pronari osht kokrra kurvës. Mo keq se ata të DigitAlb. Une e instaloj software të ri nuk është problem sepse e kam ODS loader edhe software me të fundit, por problemi është se mbase spunon pa software të DigitAlb sepse më përpara smë ka punu nja një vit me këtë problem derisa e cova në Shqipëri për ti bërë update software në një nga ato dyqanet. Halle halle kjo dynja. Na ngelet me pa vetem ndeshjet që japin këto kanalet tokësore Angleze edhe ndonjë me kualitet copë copë në internet, se në mos këta të DigitAlb në mos kta bushtrat e Tring, Champions League sdo na lejnë ta shofim gjallë.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    muahhh nqs. ke mudesi ta instalosh punon digitalbi.
    une nuk kam pas asnjehere aparat te digitalbit dhe shoh cfare te du.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    muaqe, une me nje aparat starsat, qe i disa paketa satelitore te kriptume, jam tuj pa si seria a, anglezt, gjermont, spanollt dhe champions leage.

i ke champions leage te gjtiha ndeshjet edhe ne koment origjinal tek premieri gjermon. te knoq shpirtin.

i kam bo m..jo digitalb apo tring, po me te mirin.

plus filma dhe te tjera.

pastaj kanalet e tringut qe japim champions leage ne satelit jane te kriptume, gjate transmetimit.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Po s'është problemi ke kriptimi se ka dekriptim për atë punë. Kam një shok Algjerian në shkollë që ja kajn nonën paketës më të bukur. Po puna është se këtë lloj marrësi se njef hic. Thotë se është primitv fare. Ai mi ka dhënë ODS loader edhe software të fundit po se di si t'ia bëj ta përdor apo jo. Se kom për vete këtë m.. DigitAlbi se as e shof hic, vetëm sportin shof. Po e kom për kta të shpisë që shofin noi lajm andej nga Shqipëria. Do ble nai nga këta marrësit e tjerë u pa puna po thashë mos i bëja ndonjëgjë që mos harxhoja lekët kot.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Varfëria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Çlirimi i Frymës
    Nga Matrix në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •